Web Analytics Made Easy - Statcounter

شانس به برخی رو می‌کند و برنده جوایز بخت آزمایی میلیون و حتی میلیارد دلاری می‌شوند ولی در میان شناخته‌شده‌ترین آنها کدامیک و چگونه در ادامه زندگی بخت همچنان یارشان بوده و بدبخت نشده‌اند؟

به گزارش یورونیوز، دیوید و اریکا هریگ زمانی پس از آن که در سال ۲۰۱۳ برنده یک جایزه بخت آزمایی ۶۱.۴۵ میلیون دلاری شدند، ساکن شهر کوچک و پنج هزار نفری گرتنا در ایالات نبراسکای ایالات متحده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیوید و اریکا بلافاصله از مشاغل خود استعفا دادند و خانه جدیدی خریدند. اما در ادامه ولخرجی‌های خود به خرید چند اتومبیل و قایق مسافرتی دست دوم اکتفا کردند.

دیوید در حال حاضر یک آتش‌نشان داوطلب است و همراه با اریکا در همان شهر و در کنار دوستان قدیمی خود زندگی می‌کند. خانم و آقای هریگ راز زندگی آرام و شاد پس از برنده شدن جایزه بخت آزمایی را وفادار ماندن به سبک زندگی و ارزش‌های خود می‌دانند. آنها در حال حاضر نیز به فرزندان خود یاد می‌دهند که با وجود شانس بردن جایزه‌ای بزرگ برای امرار معاش خود و خانواده‌شان سخت کار کنند.

اما بسیاری دیگر از برندگان جوایز بخت آزمایی نه تنها دیگر احساس خوشبختی نمی‌کنند بلکه دردسرهای پس از برنده شدن به کابوس شب‌های آنها بدل شده است. اکثر آنها یا دچار مشکلات شخصی شده‌اند و با شکایت‌های قانونی رو به رو بوده‌اند و یا قربانی کلاهبرداری شده‌اند.

دیوید هریگ که پیش از میلیونر شدن کهنه سرباز نیروی هوایی آمریکا در بخش تعمیر و نگهداری هواپیما بوده، می‌گوید که پس از افشای هویت آنها به عنوان برنده جایزه ۶۱ میلیون دلاری، تقریبا یک شبه، صندوق پستی خانه‌شان مملو از نامه‌هایی از سوی کودکان بیمار، بیکاران نیازمند، بی‌خانمان‌ها و ورشکستگان شد ولی او و همسرش همه آنها را نادیده گرفتند و بر خانواده و خیریه خود تمرکز کردند.

آن‌ها حتی تا همین چند سال پیش به اصل پولی که برده بودند، دست نزده بودند و برای نخستین بار در جریان ساخت موزه جدید آتش‌نشانی در گرتنا ناچار به این کار شدند.

او همچنین یادآوری می‌کند که با همسر و چهار فرزندش تمامی شایعاتی را که درباره آنها منتشر می‌شده، نادیده گرفته‌اند. از جمله این که اریکا با معشوق تازه خود که یک پزشک است از گرتنا گریخته یا دیوید با دختری که وکیل است، دوست شده است.

اما اندرو ویتاکر جونیور، ساکن ویرجینیای غربی، پس از آن که در شب کریسمس سال ۲۰۰۲، رکورد ۳۱۵ میلیون دلاری جایزه بخت آزمایی را شکست، آنقدر با درخواست‌ها متعدد از مردم برای کمک مالی به آنها مواجه شد که چند بار به رسانه‌ها گفت: «ای کاش آن بلیت را پاره کرده بودم.»

او قبل از مرگ به دلایل طبیعی در سال ۲۰۲۰ در سن ۷۲ سالگی، با اعتیاد به الکل و قمار دست و پنجه نرم می‌کرد.

مانوئل فرانکو، ساکن ویسکانسین نیز در سال ۲۰۱۹ برنده جایزه‌ ۷۶۸ میلیون دلاری شد و از خوشحالی برای معرفی خود به مردم ترتیب برگزاری یک کنفرانس خبری را داد ولی بلافاصله پس از آن از دسترس رسانه‌ها و مردم خارج شد. کلاهبرداران با استفاده از نام فرانکو، پیام‌هایی را به تلفن‌های همراه، صفحه‌های شخصی مردم در شبکه‌های اجتماعی می‌فرستادند و یا تماس‌های تلفنی می‌گرفتند و ایمیل‌های فیشینگ ارسال می‌کردند تا ظاهرا به گیرندگان خبر خوشی بدهند که برای دریافت پول انتخاب شده‌اند ولی در عمل اطلاعات شخصی و بانکی آنها را سرقت می‌کردند.

مشکلات برندگان جوایز بخت آزمایی چنان در حال افزایش است که مقام‌های برگزار کننده قرعه‌کشی‌ها از افشای عمومی نام برندگان جوایز بالای ۲۵۰ هزار دلار اجتناب می‌کنند، به همین دلیل، هنوز هویت تازه‌ترین برنده جایزه بزرگ آمریکا که جمعه گذشته رکورد ۱.۳۳۷ میلیارد دلاری را رقم زد، هنوز مخفی مانده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بلیت بخت آزمایی بدبختی میلیون دلاری بخت آزمایی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۸۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، حکیم قیم با اشاره به ارائه اطلاعات اشتباه و گمراه‌کننده در برخی پایگاه‌های خبری درباره سوددهی این پالایشگاه در سال‌های گذشته، بیان کرد: سوددهی پالایشگاه آبادان در سال ۱۳۹۹ طبق صورت نهایی تأیید شده حسابرسی پالایشگاه مبلغ ۴۱۳ میلیارد تومان معادل ۴ دهم همت است که با احتساب نرخ تسعیر، حدود ۱۶ تا ۱۷ میلیون دلار می‌شود. بنابراین مدارک گمراه‌کننده منتشر شده در پایگاه‌های خبری، پیش‌نویس اولیه بوده است.

وی افزود: بر اساس همین اسناد مالی، در سال ۱۳۹۸ مبلغ ۳.۹ همت ضرر متوجه پالایشگاه آبادان شده است که با توجه به نرخ تسعیر همان زمان (۴۲۰۰ تومان) مبلغی حدود ۹۳۰ میلیون دلار زیان را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان تأکید کرد: در سال ۱۴۰۰ و با روی کار آمدن دولت سیزدهم، سوددهی این مجتمع پالایشی به ۱۰.۶ همت معادل ۴۲۵ میلیون دلار رسیده است که نشان‌دهنده تحول در این پالایشگاه در دو سال اخیر بوده است؛ این روند سوددهی همچنان ادامه داشت تا جایی که در سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۱۲ همت به‌عنوان حداقل سود رسید که با احتساب نرخ تسعیر سال گذشته مبلغی معادل ۳۱۷ میلیون دلار سوددهی را نشان می‌دهد؛ بنابراین باید گفت بعضی اطلاعات منتشر شده کاملاً خلاف واقعیت است و با حذف مستندات واقعی منتشر شده است.

طرح ابتکاری پالایشگاه آبادان در دولت سیزدهم برای افزایش ظرفیت پالایشی آبادان

قیم با اشاره به تکمیل بخش نخست فاز دوم طرح توسعه و تثبیت ظرفیت این پالایشگاه در دولت سیزدهم گفت: پروژه ملی و بزرگ فاز ۲ که از سال ۱۳۹۶ آغاز شده بود و قرار بود ظرف سه سال و نیم به بهره‌برداری برسد، پس از چهار سال و در حالی که تنها ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و سررسید اقساط منابع مالی آن فرارسیده بود، تحویل دولت سیزدهم شد. به همین دلیل متأسفانه به‌اجبار به دلیل سررسید شدن اقساط، در سال ۱۴۰۰ دو قسط اول و دوم از اصل منابع پرداخت شد که ضرر بزرگی به شمار می‌آمد.

وی افزود: دولت سیزدهم با عزم و جدیتی که برای تکمیل این پروژه نشان داد، در مدت‌زمانی کمتر از ۱۴ ماه این پروژه را با ثبت رکوردی بی‌نظیر به مرز ۹۰ درصد پیشرفت رساند و به لطف خدا توانستیم نخستین واحد ۲۱۰ هزار بشکه‌ای را در روز پایانی سال ۱۴۰۱ با حضور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری برسانیم که سبب تحولی بزرگ در پالایشگاه شد. اما این پروژه شاید دلیل اصلی جهش سود پالایشی پالایشگاه نبود و درواقع افزایش ظرفیت محقق‌شده، با طرحی ابتکاری با استفاده از امکانات موجود اجرایی شد و توانستیم ظرفیت این پالایشگاه را که قرار بود پس از راه‌اندازی فاز ۲ به ۳۶۰ هزار بشکه محدود شود، تا ۴۲۲ هزار بشکه در سال ۱۴۰۲ افزایش دهیم و مقدار تولید بنزین و نفت‌گاز را به مقدار قابل توجهی در سال ۱۴۰۲ برسانیم.

نقش مؤثر پالایشگاه آبادان در رفع ناترازی با تولید روزانه ۱۵ میلیون لیتر بنزین

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان درباره حجم تولید محصولات اصلی این پالایشگاه با افزایش ظرفیت پالایشی این مجتمع گفت: مقدار تولید بنزین پالایشگاه آبادان در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم، ۸.۸ میلیون لیتر بود که در انتهای سال ۱۴۰۲، این عدد با ثبت رقم میانگین ۱۵ میلیون لیتر در روز، تولید بنزین را در این پالایشگاه به دو برابر رساند و سبب شد نقشی بسزا در کاهش ناترازی انرژی کشور داشته باشیم.

قیم بیان کرد: در نفت‌گاز نیز با طرح ابتکاری وزارت نفت در فصل سرما که نیاز وافر به گاز طبیعی داشتیم، مازوت را با نفت‌گاز جایگزین کردیم. نزدیک به ۳ میلیارد لیتر نفت‌گاز در نیروگاه‌های برقی ما در سال ۱۴۰۲ به مصرف رسید که ۲ میلیارد لیتر آن را پالایشگاه آبادان از محل افزایش ظرفیت خود به انجام رسانده است و به لطف خدا توانستیم بیش از دوسوم ناترازی انرژی در این بخش را از محل تولیدات پالایشگاه آبادان رفع کنیم که علاوه بر تأمین نیاز داخلی، باعث جلوگیری از خروج ارز و واردات سوخت به کشور شد.

وی ابراز امیدواری کرد: با تکمیل فاز ۲ در ماه آینده، دوباره ۳ تا ۴ میلیون لیتر به تولید نفت‌گاز پالایشگاه آبادان افزوده شده و شاهد ناترازی در این بخش نباشیم.

پیش‌بینی رشد ۲۰ درصدی سوددهی پالایشگاه آبادان در سال ۱۴۰۳

قیم برنامه سال ۱۴۰۳ این پالایشگاه در سال ۱۴۰۳ را پالایش میانگین ۴۸۰ هزار بشکه نفت خام در روز اعلام کرد و گفت: پیش‌بینی می‌کنیم ظرفیت پالایشی واقعی امسال به روزانه ۵۰۰ تا ۵۲۰ هزار بشکه برسد و بتوانیم از همین محل، بودجه تکمیل بخش دوم فاز دوم را نیز تأمین کنیم.

وی افزود: در برنامه هفتم توسعه در نظر داریم با نوسازی واحدهای قدیمی با تکنولوژی داخلی، ضمن افزایش بهره‌وری واحدهای تقطیر و پالایشی، ظرفیت پالایشگاه را افزایش داده و نیازهای داخلی را تا حد امکان تأمین کنیم.

تولید روزانه ۲۱ میلیون لیتر بنزین و ۲۵ میلیون لیتر نفت‌گاز در پایان سال ۱۴۰۳

مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان تصریح کرد: با توجه به افزایش ظرفیت پارسال، مقدار تولید نفت‌گاز ما حدود ۱۹ میلیون لیتر در روز است که امیدواریم طی یکی دو ماه آینده این مقدار را به ۲۳ میلیون لیتر در روز و در پایان سال ۱۴۰۳ به ۲۵ میلیون لیتر در روز برسانیم.

قیم بیان کرد: در حوزه بنزین نیز در سال ۱۴۰۲ مقدار ۱۵ تا ۱۸ میلیون لیتر تولید بنزین داشتیم که این مقدار طی ۵۰ روز نخست سال ۱۴۰۳ به بیش از ۱۸ میلیون لیتر رسیده است و امیدواریم تا پایان سال، این رقم به ۲۰ تا ۲۱ میلیون لیتر در روز برسد.

صدور نخستین بار برخی محصولات پالایشگاه آبادان

وی گفت: در سال ۱۴۰۳ تعداد و تنوع محصولات پالایشگاه آبادان به مقدار قابل توجهی افزایش می‌یابد که امیدواریم طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، برای نخستین بار صادرکننده برخی محصولات جدید به خارج از کشور باشیم و سود پالایشگاه در مقایسه با پارسال (۱۴۰۲) ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان یادآور شد: با مساعدت رئیس‌جمهوری و همکاری مجلس شورای اسلامی، منابع مالی موردنیاز بخش دوم فاز ۲ طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان در بودجه سال جاری لحاظ شده است و عملیات اجرایی این طرح ظرف چند هفته آینده آغاز خواهد شد. سرمایه‌گذاری این پروژه معادل ۲ میلیارد دلار است و ظرف ۴۲ ماه اجرایی خواهد شد که نقش مهمی در افزایش اشتغال‌زایی و ایجاد ارزش افزوده در کشور خواهد داشت.

کد خبر 6099156 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اعلام برنده های دومین مرحله از قرعه کشی جوایز جشنواره پذیرنده ملی
  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • پیش‌بینی غم‌انگیز راسل از آینده مرسدس
  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • «گیج گاه» برنده جایزه نتپک شد
  • همیلتون: هدف من همیشه برنده شدن است
  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید