Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@12:40:55 GMT

روزهای خوش بانکی ها و بخت بد دارویی ها!

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۷۷۹۷

روزهای خوش بانکی ها و بخت بد دارویی ها!

در حالی که جهان در شوک کرونا و قیمت جهانی نفت قرار دارد اما گویا بازار سرمایه ایران فعلا قصدی برای اصلاح و کاهش سرعت رشد ندارد.

به گزارش خبرنگار بورس پول نیوز در روزها و هفته های گذشته بازار سرمایه ایران بر خلاف سایر بازارهای جهانی و حتی بازارهای موازی مانند نفت، طلا ، مسکن و خودرو، روند رو به رشد خود را همراه با رکوردزنی‌های جدید ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار سرمایه ایران که در هفته جاری از شاخص بالای یک میلیون پرده برداری کرد در روز دوشنبه نیز با رشد همراه بود و شاخص کل در این روز با 4504.76 رشد به عدد 1,047,757.17رسید.

امروز ارزش بازار سرمایه با یک میلیون و 263 هزار و چهارصد و سی و هفت معامله به بیش از 39 بیلیون رسید.

در مجموع معاملات انجام شده در گروه های مختلف بازار سرمایه برترین گروه ها به ترتیب بانک‌ها، فلزات اساسی، محصولات شیمیایی، شرکت های سرمایه گذاری، کانی های فلزی، مواد دارویی و سیمانی ها بودند که در کل رشد خوب و تعداد معاملات اثرگذاری را در ساعات بازار پشت سر گذاشتند.

 

‌بانک ملت همچنان در صدر

«وبملت» و «وتجارت» در صدر نمادهای پر بیننده بازار سرمایه در روز دوشنبه بودند و نمادهای «فملی»، «شپنا» و «غگل» امروز مورد اقبال عمومی قرار گرفته و گویی بوی سودسازی این شرکت ها قبل از اعلان در سامانه کدال به مشام برخی از اهالی بازار رسیده است.

شستا همچنان می تازد

پس از عرضه اولیه شستا در بازار سرمایه، این نماد دولتی و مورد توجه، حواشی بسیاری داشته است؛ از بسته شدن های پی در پی تا باز شدن با 5 درصد نوسان.

اما این سهم پرحاشیه همچنان جزء سهام پرتقاضای بازار است و صف خرید در این نماد گویی قصد فرونشست ندارد. در روزی که گذشت «شستا» «خساپا» و «شپنا» در رتبه های اول تا سوم پرتقاضا ترین سهم های بازار بودند. از آن طرف نمادهای «ثفارس»، «رانفور» و «وغدیر» نیر رتبه های اول تا سوم عرضه در بازار را به خود اختصاص دادند.

در جدول بیشترین سهام عرضه شده در بازار نام «حکشتی» نیز به چشم می خورد که با توجه به رشد خوبی که این سهم در ماه های گذشته پشت سرگذاشته است گویا سهامداران آن از همین مقدار سود راضی بوده و می خواهند این سهم ارزنده را به دیگران واگذار کنند.

 

یک نگاه اجمالی بر نقشه بازار در تاریخ 22 اردیبهشت 99 بخه خوبی نشان می دهد که اقبال عمومی به سوی سهم های سبز و قرمز در دو روز گذشته کمترین تغییر را داشته و حتی سهام دارویی ها نیز نتوانسته است در این دو روز به سبزی مطلق دست پیدا کند.

از زمان ارزان شدن قیمت نفت بسیاری از کاشناسان بر این عقیده هستند که سهم های وابسته به نفت و فرآورده های نفتی را باید با حساسیت بیشتری دنبال کرد و به قول بازار سرمایه ای ها؛ هر چه فرش این نوع سهم ها قرمز تر شود، برای خرید بهتر خواهد بود. فرصت خرید پالایشی ها در دوران قرمزی از آن نوع اتفاقاتی است که کمتر می تواند با پیش بینی رشد بالا همراه باشد اما؛ به دلیل مصنوعی بودن قیمت فعلی نفت( به دلیل ویروس چینی) امکان رشد سهام نفتی بسیار زیاد و شوک آور خواهد بود.

در این میان سهام دارویی ها و برخی از غذایی ها نیز می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای سهامداران باشد و و البته برخی بازی های کثیف برای بالا و پایین کردن قیمت‌های سهام خاص را نباید نادیده گرفت.

بازار سرمایه به هوشیاری و دانش نیاز دارد و اگر بدون داشته های علمی و تجربی و تنها سوار بر هیجانات مرسوم این بازار، وارد بورس شوید؛ همه چیز را از کف خواهید داد!

 

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شستا بانک ملت پالایشگاه پتروشیمی تاپ پول نیوز اخبار بازار سرمایه بازار سرمایه سهم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۷۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه در حال حاضر کمبود نقدینگی داروخانه‌ها و شرکت‌های دارویی موجب کمبود‌های دارویی شده است، اظهار کرد: در حال حاضر تنها بدهی بیمه‌ها در طرح دارویار به داروخانه‌ها حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان است، این بدهی برای ۴ ماه است.

وی افزود: علاوه بر بدهی مرتبط با طرح دارویار بیمه‌ها مقدار مبالغ دیگری نیز به داروخانه‌ها بدهکار هستند که سرجمع این بدهی‌ها بین ۲۰ تا ۲۵ همت است.

صبور ادامه داد: این عدم نقدینگی از سویی موجب این شده است که داروخانه‌ها نتوانند مطالبات شرکت‌های دارویی را بپردازند و از سوی دیگر موجب این شده که تولیدکنندگان دارویی نیز رغبتی برای تولید دارو را نداشته باشند و همین موجب کمبود برخی دارو‌ها به ویژه دارو‌های قلبی و عروقی و دارو‌های هورمونی در بازار شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون بیمه‌ها باید در زمان مشخص شده مطالبات را پرداخت کنند، گفت:در قانون مشخص عنوان شده که بیمه‌ها ظرف یک ماه بدهی‌های خود را به داروخانه‌ها بپردازند و مطالبات آنها را تسویه کنند. در طرح دارویار نیز این زمان کمتر یک ماه است.

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران اظهار کرد: انتقاد دیگر ما این است که بودجه دارویار متولی مشخصی ندارد و در ردیف بودجه هم ردیف مشخصی برای آن موجود نیست.

او یادآور شد: این موضوع در کنار قیمت‌گذاری دستوری موجب بی‌رغبتی تولید کننده‌ها برای تولید دارو شده است. قیمتی را برای دارو مصوب می‌کنند که تولید کننده به زعم خود برایش صرف نمی‌کند و اگر هم تولیدی داشته باشد صرفا از خود رفع مسئولیت کرده است و این نمی‌تواند پاسخگوی بازار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • تحلیل روند بازار سهام ۱۸ اردیبهشت
  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • حکمرانی آرامش در بازار طلا و ارز
  • جدیدترین هالیوودی فوتبال انگلیس؛ ویل فرل سهام لیدز را می‌خرد